EVANGELISATIEDIENST

LESSEN UIT DE LIEDEREN VAN JOHANNES DE HEER

Liturgie Evangelisatiedienst

Op zondagochtend 28 oktober wordt de gezamenlijke evangelisatiedienst in de Petrakerk gehouden. Het wordt een muzikale dienst rondom het thema: ‘Waar ben je veilig? – lessen uit de liederen van Johannes de Heer’.

Niet alleen zullen er in de samenzang (begeleidt door een uitgebreid combo) veel liederen uit de bundel van Johannes de Heer worden gezongen, maar er zijn ook liederen te beluisteren die worden uitgevoerd door het combo. Muzikale medewerking wordt verleend door Theresia Kranendonk-Sint Nieklaas (zang), Hanna Mesker (zang), Rens van Rossum (orgel/piano), Niels Robbemont (drums) en een koperensemble o.l.v. Arnold Zwijgers.

De uitvoerenden hebben zich o.a. laten inspireren door gospelzangeres Joke Buis die een heel aantal liederen van Johannes de Heer in eigentijdse arrangementen heeft opgenomen. Ouderen zullen deze liederen nog goed kennen van vroeger, maar ook voor jongere generaties zijn deze liederen daardoor nu meer toegankelijk.

De dienst begint om 10.00 uur. Voorganger in deze dienst is Jan Kranendonk. Hij zal in enkele korte overdenkingen vanuit de Bijbel aansluiten bij de boodschap van de gezongen liederen.

Wees welkom in deze dienst! Ook gasten en belangstellenden zijn hartelijk welkom, dus nodig gerust mensen in uw omgeving uit voor deze dienst!