Kom naar een workshop Inspire Bible journaling in Dordrecht

Het Nederlands Bijbelgenootschap organiseert samen met het Bible journaling team van By Kris (Kris Bossenbroek) op 16 november 2018 een serie workshops Inspire Bible journaling.

Biblejournalen is een creatieve manier van bijbel ‘lezen’ door middel van schrijven, tekenen, schilderen, handletteren en plakken in je bijbel. Door een tekst creatief vorm te geven verwerk je de woorden op een andere manier dan wanneer je de tekst alleen leest.
Veel Biblejournalers hebben ontdekt hoe verrijkend het kan zijn om Bijbelteksten te verbeelden journaling.

Inhoud workshop

Tijdens de workshop ga je met de Inspire Bible (of de Schrijfbijbel) aan de slag.  We gaan werken met aquarelverf (ook wel watercolor genoemd), aquarelpotlood, kleurpotlood, fineliners en Gelatos. Alle benodigde materialen zijn aanwezig.

Voor wie?

Iedereen die creatief aan de slag wil gaan met de Bijbel. Of je nu voor het eerst of al vaker eens geschilderd of gehandletterd hebt. Het leuke aan de Inspire Bible is dat er al 400 geïllustreerde Engelse Bijbelteksten in staan. Die kun je inkleuren, of je kunt hele nieuwe illustraties maken.

De workshop wordt gehouden op 16 november van  19.30 uur – 21.30 uur,
Locatie: Leger des Heils, Kromhout 110, Dordrecht
Workshopleiders: Wilmi van Kempen en Els Hartog

Je krijgt een 2-urige workshop inclusief bijbel voor slechts € 45,-. Je kunt kiezen uit de net verschenen Inspire Bijbel of de nieuwste editie van de Schrijfbijbel (bonded leather). De bijbel nemen we voor je mee naar de workshop. Heb je zelf al een bijbel die je hiervoor wilt gebruiken, dan kost de workshop € 30,-.

Meld je nu aan

Meld je nu aan https://www.bijbelgenootschap.nl/kom-naar-workshop-inspire-bible-journaling/

Tip: neem vrienden en vriendinnen mee. Minimaal aantal deelnemers is 20 personen.

Bron: Nederlands Bijbelgenootschap

Contactpersoon: Truus Storm-Struijk, Heinenoord, truusstorm58@gmail.com