Terugblik Vakantie Bijbel Club 2017

Wat een mooi feest was het. Samen met 38 kinderen uit Heinenoord en omgeving mochten we weer Vakantie Bijbel Club vieren!

Twee ochtenden waarvan de kinderen (en de leiding) hebben genoten. Het thema was ‘Aan tafel’. De twee Bijbelverhalen hadden dan ook te maken met aan tafel gaan om samen te eten en met feestvieren: de ontmoeting van Jezus met Zacheüs en de gelijkenis van de verloren zoon. Jezus wil graag bij mensen thuis (in hun hart en leven) komen. En bij God mag je (terug)komen, Hij wacht op jou als een liefdevolle Vader. Een prachtige boodschap om aan de kinderen te vertellen.

We hebben gezongen en nieuwe liedjes geleerd. Hieronder de tekst van het themalied ‘Aan tafel’ wat de kinderen enthousiast meezongen.

De kinderen deden hun best op de knutsels (een keukenschort versieren en een placemat maken). En er werd fanatiek meegedaan met de spelletjes, vooral bij het boodschappenspel waarbij er geracet werd met een mini boodschappenkarretje. En…we hebben lekker gegeten: pannenkoeken op woensdag en op donderdag begonnen we met een ontbijt.
Twee gezellige en mooie dagen! Onderstaande foto’s laten een stukje van die gezelligheid zien.