Vakantiebijbelclub 2018

We zijn twee dagen en een kerkdienst met ruim 40 kinderen (T)op Survival geweest. Met de Wijzen uit het oosten volgden we de Koningsster naar het Kind Jezus. De ster geeft richting aan. God wijst ons de weg in ons leven. Zo mochten we door de verrekijker kijken naar de Toekomst van God. ” een nieuwe hemel en een nieuwe aarde”. God zegt tegen ons houd vol, houd moed, kijkt naar Mijn toekomst.

We zongen het themalied en anderen liederen. We knutselden een tas om een waterfles in te doen en een bril om zo naar de toekomst te kijken.

De dagen werden afgesloten met een kerkdienst. Tijdens de dienst gingen we op zoek naar het Levende Water. Telkens kwamen we bij een waterput. De kinderen brachten een fles bij de dominee. Het water ging in een andere fles en daar veranderde het water van kleur. Zo verandert het Levende Water van Jezus je van binnen. Je krijgt rood water, dat liefde aanduidt, geel water vreugde, paars water je gaat nadenken en dan krijg je kracht om sorry te zeggen. Uiteindelijk hadden we zeven kleuren water. De kleuren van de regenboog. De regenboog is weer het teken van de hoop. Het was een mooie kerkdienst.